SMSlån - Låna 2000 kr

Att spendera 2000 kr

Vad behöver du dina pengar till? Många använder lån för att betala sådant man egentligen inte vill betala. Sådant man måste betala för att klara sin vardag. Det kan vara obetalda räkningar, sådant som ska förbetalas men det kan också vara olycksfall. Olycksfall i det här fallet kan innebära skador på bilen eller någonting i hemmet.

Att konsumera 2000 kr

Man kan handla kläder för pengarna men här ska man vara försiktig. De flesta SMSlån-långivare avråder att använda lånet för konsumtion. Ett sådant lån kallas för konsumtionslån. Det finns flera skäl till att man inte ska använda SMSlån för konsumtion och här är några av dem:

  • Lånet ska betalas tillbaka inom 30 - 90 dagar beroende på långivare. Det innebär att man då måste ha pengar på kontot relativt snabbt.
  • Räntan för de mindre lånen är oftast högre än exempelvis blancolån. Dock så finns det många som lånar ut där första lånet är helt kostnadsfritt.
  • Om du lånar för att konsumera för pengar du inte har så kan det skapa en ond cirkel. Man ska kunna betala tillbaka lånet när tiden är inne.

Återbetalning inom 1-3 månader

Om du ska ta lånet på 2000 kr och ska betala tillbaka ska detta ske 30 - 90 dagar efter att lånet har tagits. Detta är ca 1-3 månader efter ansökan har godkänts. Många aktörer erbjuder möjligheten att betala av lånet snabbare om du vill och kan. Det är en fördel för då kan du få ner räntan och kostnaden blir mindre.

Laglig ångerrätt i 14 dagar

Kanske har du lånat först och sedan löst problemet på annat sätt? Om det händer har du alltid rätt att ångra ditt lån inom 14 dagar efter att lånet togs. Eftersom det är en laglig rättighet kan du ånga ditt lån oavsett vilket lånföretag du har lånat från. Dock kan ränta för lånet förekomma de dagar du haft pengarna.

Många långivare att välja på

Just beloppet 2000 kr är ett populärt belopp att låna ut. I stort sätt alla SMSlån-företag har det som valbart belopp. Det brukar ligga på 1000 kr - 3000 kr och sedan finns det företag som ligger både lägre och högre än så.

Såklart är det bra att ha många att välja på. Du kan då tänka på vad som är viktigt för dig. Är det räntan? Är det öppettiderna? Kanske om det går att låna med betalningsanmärkningar, eller om lånet kan tas utan att UC kontaktas?

Jämför dem först och välj det som passar dig bäst. Om du är osäker på valet av aktör så kan man i vissa fall prata med dem direkt i en chatt. Alla har inte den möjligheten men fler och fler har det.

Dragreglage för att styra beloppet

Webbplatserna hos SMSlån-företagen blir allt bättre. Mobilanpassade är något fler och fler går över till. Något som har varit populärt de senaste åren är ett dragreglage för att dra en pinne till det belopp man vill låna, som i det här fallet 2000 kr. Här finns också möjlighet att dra låntiden hos de företag som erbjuder det.

Sedan finns det andra som inte har ett reglage. De har många gånger istället ett formulär som man fyller i istället. Företaget behöver inte vara sämre för det, kanske har de bra ränta eller bra service som väger upp.

Låna 2000 kr

Tabell med enbart lån på 2000 kr

I vår tabell finns bland annat långivare som lånar ut 2000 kr eller mer. Vissa tar inte ut någon kostnad för första lånet. Andra är billiga varje gång. I våra recensioner ser du vad som skiljer dem åt. Läs mer om vad du kan använda 2000 kr till längst ner på sidan.

Tveka inte att höra av er till oss om någon information är felaktig. Företagen nedan är reklam.
You have voted!
Stäng
Vote for:
stars
Vote
You have not rated!