Blancolån utan uppläggningsavgift

Var är uppläggningsavgift?

Det kräver alltid tid av den person som ska hantera dig som kund. Därför vill långivarna ofta ta ut en avgift för det administrativa arbete som görs. Den avgiften brukar kallas för uppläggningsavgift, den avgift som tas för att de ska lägga upp lånet åt dig.

Startkostnad för lånet

Uppläggningsavgiften kan ses som en startkostnad för lånet. Kontrollera också vilka andra avgifter som tillkommer så du inte får en obehaglig överraskning. Ett exempel på en sådan avgift kan vara faktura-avgift. Den slipper du om du har autogiro eller e-faktura.

Betala bara för lånet

För dig som låntagare är det såklart ingen fördel med kostnader. Det kanske inte är vad man vill ha när man istället behöver få in pengar. Därför finns det långivare som helt enkelt har tagit bort eller aldrig infört en uppläggningsavgift. Det gör att tröskeln för dig som lånar blir lägre. De långivare som inte tar en uppläggningsavgift får säkert in de pengarna iallafall, antingen genom dyrare ränta eller helt enkelt genom att de får fler kunder.

Andra kostnader som kan tillkomma

Som jag tidigare nämnt kan faktura-avgift tillkomma men den slipper du med autogiro eller e-faktura. Ränte-kostnad tillkommer såklart alltid på lån och den anges oftast i procent, iallafall när det gäller större lån.

Blancolån utan uppläggningsavgift

Ta ett billigare lån utan uppläggningsavgift

Minska kostnaderna genom att undvika uppläggningsavgiften. Betala sedan med autogiro eller e-faktura för att slippa faktura-avgiften. Kolla även vilka som erbjuder låg ränta.

Tveka inte att höra av er till oss om någon information är felaktig. Företagen nedan är reklam.
You have voted!
Stäng
Vote for:
stars
Vote
You have not rated!