Smslån med betalningsanmärkning

Kreditvärdig för smslån

Att ta ett smslån är ett snabbt sätt att skaffa pengar på, och det är också ett väldigt vanligt tillvägagångssätt i Sverige. Ett smslån är ett mindre lån, genom vilket du snabbt får in pengar på kontot. Det handlar ofta om mindre summor och lånen sträcker sig över en kort tid. Ett smslån är alltså snabbt och litet. När du ska ta ett smslån är kontrollerna av dig inte lika omfattande som vid ett vanligt lån. Du behöver inte ange orsaker, förklara varför du vill låna pengarna, eller något liknande. Däremot kollas du, precis som vid andra lån eller tecknande av abonnemang, upp gällande betalningsanmärkningar.

Vad är en betalningsanmärkning?

En betalningsanmärkning är en notering hos ett kreditupplysningsföretag om att du anses som en mindre pålitlig betalare. Ofta beror det på att en fordringsägare lämnat in en ansökan om betalningsföreläggande mot dig till Kronofogden. Det största kreditupplysningsföretaget i Sverige är UC, som ägs av landets största banker. Om du fått en betalningsanmärkning ligger den kvar i registren i tre år.

Smslån trots betalningsanmärkningar

Att ha en betalningsanmärkning gör det ofta svårt att ta lån, teckna abonnemang och liknande. Många med betalningsanmärkningar får ett direkt avslag. Men det finns idag smslån och snabblån som även du som har betalningsanmärkningar kan ta. Ofta är förutsättningen att skulden är betalad, men så länge den är det kan du ta ett smslån. Hur bakgrundscheckningen och undersökningen om du går till beror från vilket företag du tar ditt smslån eller snabblån. Om du beviljas med betalningsanmärkning, eller inte kan därför skilja sig mellan olika aktörer. För att slippa bli besviken kan du enkelt kolla upp saken i förhand.

Beviljande av lån

När du söker och tar ett smslån får du ofta direkt veta om det är beviljat eller inte. Efter att du har fått svar dröjer det inte länge förrän dina pengar är inne på ditt konto. Denna snabba hantering gör att smslån också kallas för just snabblån. Det är också tack vare denna snabba hantering som smslån kan vara en bra lösning i situationer där du behöver pengar snabbt. I och med att inga frågor ställs behöver du aldrig skämmas eller förklara varför du behöver pengarna. Kanske är det en sådan enkel sak som att du är i en svacka precis innan lön, eller har snubblat över din drömsoffa på rean.

Betala tillbaka och slipp anmärkningar

Vissa smslån och snabblån är kostnadsfria, medan andra inte är det. Många långivare låter dig låna gratis första gången, så att testa olika långivare kan löna sig. Det som är viktigt att komma ihåg när man tar ett snabblån är att kolla hur räntan ser ut och hur lång tid du har på dig att betala tillbaka. En del snabblån är helt räntefria under en period, medan andra alltid har ränta. Oavsett vilken typ av smslån du tar är det viktigt att betala tillbaka i tid. Ett smslån eller ett snabblån kan vara en smart affär i stunden, men om du halkar efter med din återbetalning kan det bli väldigt dyrt i längden. Se därför till att ha koll på när och vad du ska betala tillbaka.

Företag som lånar ut trots anmärkning

Om du behöver pengar och har en betalningsanmärkning behöver det inte stoppa dig. Se över vilka företag som ger smslån och snabblån och välj ett som har schyssta villkor, och som fungerar även för dig med betalningsanmärkning.

Smslån med betalningsanmärkning

Låna ändå om din betalningsförmåga är god

Tveka inte att höra av er till oss om någon information är felaktig. Företagen nedan är reklam.
You have voted!
Stäng
Vote for:
stars
Vote
You have not rated!