Smslån med e-leg som identifiering

Identifiera dig med e-legitimation

Att ta smslån har under de senaste åren blivit alltmer populärt och nu kan du enkelt göra det vart du än är, med hjälp av din e-legitimation. Ett smslån kan användas i situationer där du snabbt behöver ha pengar. Kanske är du i en ekonomisk svacka och måste ha pengar till räkningarna, eller så har du snubblat över dina drömmars jacka och måste köpa den nu! Oavsett anledning är smslån ett snabbt och smidigt sätt att få pengar in på kontot direkt, utan obekväma frågor och jobbiga förklarningar.

E-leg får du från banken

Genom att tekniken idag är så utvecklad kan du ta ett smslån utan att besöka en bank eller ens gå utanför dörren. När du tar ett smslån, behöver du precis som vid andra lån i de allra flesta fall identifiera dig. Av säkerhetsmässiga skäl. Företaget som lånar ut pengarna till dig måste veta att det är just dig de ingår ett avtal med, och de måste ha din signatur på att du godkänner avtalet. Ett väldigt bra medel för det här idag är e-legitimation. Med hjälp av en e-legitimation kan du göra din identifiering och signering smidigt, även på nätet. Om du inte redan har en e-legitimation kan du till exempel få det genom din bank. Legitimationen fungerar istället för de fysiska id-handlingar du använder dig av i vardagen, men också som signeringsverktyg. Du kan ha din e-legitimation i din telefon, eller använda den vid datorn med hjälp av en dosa.

Med hjälp av din e-legitimation kan du underteckna avtal för ett snabblån, precis på samma sätt som du använder ditt e-leg i andra sammanhang på nätet. Det gör att ansökningen om snabblånet verkligen blir snabb och smidig och du kan få dina pengar nästan direkt!

Identifiera dig för snabba lån

Lånen som kallas smslån, och snabblån, ligger oftast på mellan ett- och femtusen kronor, men det finns idag också företag som har högre lånetak och lånar ut summor långt där över. En stor skillnad mellan vanliga traditionella banklån och snabblån är, utöver den lägre summan, det faktum att du ofta kan låna pengar även om du har betalningsanmärkningar sedan innan. Du får dessutom pengarna väldigt fort in på ditt konto efter att du har ansökt om lånet. En annan skillnad som hör ihop med att du får pengarna snabbt, är att de också relativt snabbt ska betalas tillbaka. Att se till att kunna betala tillbaka snabblånet i tid är en förutsättning för att det ska bli lönsamt för dig som låntagare. Ett smslån behöver inte vara dyrt till en början, men kostnaderna kan lätt skena iväg om du inte är uppmärksam.

Smslån, ett litet lån för små skulder

Med ett smslån menas idag oftast ett snabblån, även om det inte tas med hjälp av ett sms. Lånet är en sorts kredit, där du som låntagare snabbt kan låna mindre summor pengar, under en kortare tid. Ansöka om snabblånet kan du givetvis göra med hjälp av din mobil, men också genom datorn på nätet. Det finns idag flera olika företag som erbjuder dig snabblån. Som låntagare är det klokt att kolla runt vad olika företag erbjuder innan du bestämmer dig. Att titta på företagens villkor är också väldigt bra att göra, så att du inte i efterhand råkar ut för extra kostnader som du inte hade räknat med.

Smslån med e-leg

Verifiera dig med e-legitimation

Tveka inte att höra av er till oss om någon information är felaktig. Företagen nedan är reklam.
You have voted!
Stäng
Vote for:
stars
Vote
You have not rated!