Smslån utan inkomstkrav

Dryga ut inkomsten

Att ta ett smslån eller ett snabblån är ett snabbt och smidigt sätt att lösa en ekonomiskt tuff situation. Ett smslån eller snabblån går fort att ta och det handlar i regel om relativt små summor. Kanske blev dina räkningar lite högre än du väntat eller så spelar din favoritartist och du bara måste gå på spelningen. Vad du behöver pengarna till är helt och hållet din ensak, men vi vet alla att man ibland är i behov av att dryga ut sin inkomst. Ett smslån eller snabblån kan också vara skönt att ta om du inte vill låna från nära och kära eller liknande, kanske behöver du pengarna till något du vill hålla för dig själv.

Inkomstkrav för att säkra lånet

För att ta ett lån måste man i regel ha en fast inkomst, speciellt om man vänder sig till de större bankerna för stora lån, i syfte att köpa hus, bil och liknande. Många banker har ett inkomstkrav och kräver att du som låntagare har en viss årsinkomst för att få låna pengar av banken. Att banker och långivare har inkomstkrav och vill att du har en viss årsinkomst beror på att de vill kunna vara säkra på att du betalar tillbaka de pengar som du har lånat.

Låna utan inkomstkrav

Dock finns det andra aktörer än banker som lånar ut pengar idag, och andra aktörer har också andra regler. Du kan till exempel hos vissa företag teckna smslån och snabblån även om du inte har någon inkomst, eller en väldigt låg årsinkomst. Ett smslån och snabblån är ett mindre lån som ofta ligger på ett par tre tusen kronor. Lånet går snabbt att ansöka om på till exempel nätet och du får också fort in pengarna på ditt konto efter godkänd ansökan. För att ta ett smslån eller snabblån när du inte har någon inkomst måste du leta upp en långivare som erbjuder lån även till din målgrupp.

Ta lån trots låg inkomst

Smslån och snabblån är idag så pass stort på marknaden att det finns många olika aktörer, det gör också att konkurrensen mellan de olika aktörerna ger fördelar till dig som kund eller låntagare. Till exempel finns det långivare som inte har någon ansökningsavgift när du söker lånet och långivare som erbjuder räntefria dagar, men det finns också långivare som till exempel lånar ut till dig som också har låg eller ingen inkomst, eller kanske en betalningsanmärkning. Vissa långivare godkänner också att du tar lån om du har en annan typ av inkomst än från arbete. Det kan till exempel handla om studiemedel. Att inte ha betalningsanmärkningar sedan tidigare gör det lättare att få en låneansökan beviljad, men det är inte ett absolut måste. Det finns långivare som lånar ut till dig med betalningsanmärkning, med de är färre än övriga.

Se till att inkomsten täcker lånet

Oavsett var du tar ditt smslån eller snabblån är det viktigt att du ser över villkoren för lånet. Kolla vad det är för ansökningsavgift, vad räntekostnaderna är samt när pengarna ska betalas tillbaka. Smslån och snabblån har ofta en relativt kort återbetalningstid och att hålla den är väldigt viktigt, annars kan dina lånekostnader snabbt skena iväg. Att ta ett smslån och snabblån kan vara jättebra i stunden och behöver absolut inte bli något problem, inte ens om du inte har någon fast inkomst. Men var säker på att du kan betala tillbaka de pengar du vill låna innan du tar lånet.

Smslån utan inkomstkrav

En låg inkomst behöver inte förstöra dina lån-chanser

Tveka inte att höra av er till oss om någon information är felaktig. Företagen nedan är reklam.
You have voted!
Stäng
Vote for:
stars
Vote
You have not rated!