Smslån utan UC

Låna utan frågor

Under de senaste åren har det blivit allt mer populärt att ta smslån i Sverige, eller snabblån som lånen ibland också kallas. Smslån används av de flesta i situationer där personen i fråga behöver pengar snabbt, utan jobbiga eller krångliga frågor. Det kan handla om att man är i en svacka och har räkningar som måste betalas, eller att ett bra erbjudande som inte går att motstå har dykt upp. Oberoende av anledningen till att du behöver pengar snabbt, är smslån ett smidigt sätt att lösa situationen. Och det utan att blanda in din vanliga bank, eller nära och kära.

Skillnad mellan smslån och banklån

Ett smslån brukar ligga på summor mellan ett - och fem tusen, men det finns också långivare som lånar ut mindre och större belopp än så. Det finns två stora skillnader mellan ett traditionellt banklån och ett smslån, utöver den låga lånesumman. Den första är att du hos de flesta långivare kan ta ett smslån även om du skulle råka ha någon betalningsanmärkning.

Den andra skillnaden är att pengarna ska betalas tillbaka snabbt, i jämförelse med ett vanligt lån där du ofta har relativt gott om tid att betala tillbaka. Att vara säker på att du har möjlighet att betala tillbaka lånet snabbt är en förutsättning för att du ska tjäna på att ta lånet. Smslån behöver inte vara dyra, faktum är att de ibland nästan är gratis att ta, men detta gäller alltid så länge du betalar tillbaka i tid. Om du är sen med att betala tillbaka pengarna, kan emellertid kostnaderna snabbt skjuta i höjden.

Utöver dessa faktorer finns det en annan aspekt med smslånen som är annorlunda jämfört med traditionella lån. Du ansöker om pengarna genom din telefon eller dator och efter godkännande, kommer de pengar du får låna snabbt in på ditt konto. Det är just detta som gör smslån så smidiga.

Ta smslån utan UC-kontroll

Att det går så fort att ta ett smslån beror till stor del på att långivaren inte kollar upp dig som låntagare lika noggrant som en bank gör för ett större lån. Du kan idag låna pengar via smslån helt utan UC. Med UC menas UC AB, eller upplysningscentralen, som är det största kreditupplysningsföretaget i Sverige och ägs av några av Sveriges största banker. Upplysningscentralen har funnits sedan 1977 och har idag även några dotterbolag. Det är från UC företag i många fall hämtar information om potentiella kunders ekonomiska situation. Ett smslån utan UC innebär att du kan ta ett lån även om du innan har slarvat med att betala räkningar i tid, och därmed samlat på dig en eller flera betalningsanmärkningar.

Att snabblångivare inte kollar upp dig hos upplysningscentralen gör att du är friare att ta dina egna beslut gällande dina lån. Att ta ett lån utan UC är snabbt och smidigt. Oftast behöver du bara skapa ett konto hos långivaren, fylla i dina kontakt- och bankuppgifter, samt skicka en ansökan. I och med att långivaren inte kollar upp dig i upplysningscentralens register, behöver de bara själva kolla igenom din ansökan och godkänna lånet. Detta gör smslånet till en supersnabb lösning. Om du behöver pengar snabbt idag, oavsett ändamål, är snabblån utan UC en lätt väg att välja. I och med att det idag finns flera aktörer på marknaden kan du tjäna på att kolla runt för att hitta en långivare som passar just dig.

Smslån utan UC

Låna utan spår i Upplysningcentralens register

Tveka inte att höra av er till oss om någon information är felaktig. Företagen nedan är reklam.
You have voted!
Stäng
Vote for:
stars
Vote
You have not rated!