Vivus

Vivus är ett av Sveriges största lånföretag för mindre lån. Vivus registrerades år 2009 och tillhör bolaget 4finance AB. Sedan dess har de lämnat ut över 2 miljoner lån vilket är enormt mycket. De finns nu i många olika länder.

Ansök via webben

Även om man oftast kallar den här typen av lån för smslån kan man inte ansöka via SMS. Istället ansöker man via webbplatsen. Fördelen med det är att många idag har smarta telefoner med internet i och då behövs inte SMS-varianten längre i samma utsträckning.

Låna mellan 500 kr till 20000 kr

Väldigt få långivare på marknaden erbjuder att låna så låga och så höga belopp som Vivus gör. Om 500 kr är allt du behöver låna så kan du göra det. Behöver du betydligt större belopp som 20000 kr så går det också bra. När du lånar första gången kan du ansöka om ett lån på 6000 kr.

Låna upp till 6000 kr räntefritt, första gången

Flera snabblån-företag har någon form av räntefritt lån när man lånar pengar första gången. 6000 kr är det väldigt få som har. Vivus är mycket generösa när det gäller beloppen i konkurransen. Om du bara behöver låna en gång och dessutom behöver låna upp till 6000 kr kan Vivus vara det bästa valet. Det är dumt att betala ränta och extra kostnader i onödan.

Mycket lågt pris

Det finns inte många lån-företag som slår Vivus på fingrarna när det gäller prissättningen heller. De har bland de lägsta priserna på marknaden. En kostnad på 100 kr för ett lån på 1000 kr är långt under nivån för de flesta konkurrenter.

Förläng lånet 30 dagar

Många som lånar är oroliga när tiden kommer och det inte finns pengar att kunna betala tillbaka lånet. Vivus är lite generösare och här finns möjligheten att förlänga lånet upp till 30 dagar.

Full kontroll med profil online

Det första du gör innan du ska låna är att registrera dig på Vivus webbplats. När du sedan lånar kan du alltid besöka din profil på Vivus hemsida för att ta reda på vad som gäller för ditt lån, när det ska betalas tillbaka och hur mycket du har lånat. På det sättet behöver du inte missa att betala tillbaka lånet efter lånperiodens slut.

Kontakta kundtjänst via telefon, e-post eller chatt

Vi på FinansHjälpen har provat chatten och den fungerar utmärkt. Vi skrev en fråga och inom loppet av 1 minut fick vi svar av någon på kundtjänst. Kanske vill man inte vänta på att få svar på e-post, då är chatt betydligt smidigare. De har öppet alla dagar så de är lätta att få tag på, även under helger.

Så lånar du

  1. Registrera dig. Fyll i formuläret som tar någon minut.
  2. Identifiera dig. Vivus accepterar e-legitimation, men har du inte det kan du istället välja att bli uppringd.
  3. Överföring av pengar. Om lånansökan accepteras kommer du få pengarna på ditt konto. Har du Handelsbanken eller Nordea får du pengarna snabbare eftersom Vivus använder dessa banker.

Vivus

Belopp: 500 - 20.000 kr
Löptid: 1 - 30 dagar
Räntefritt: 500 - 6.000 kr
Sätt att låna: Webbplats
Identifiering: Bank-ID, E-leg & Telefonsamtal
Tar UC: Nej
Åldersgräns: 18 - 80 år
Inkomstkrav: -
Betalningsanmärkning: Nej
Vivus är en riktigt smidig sida må jag säga. Har lånat där ett par gånger då det krisat, pengarna kommer in snabbt samt har dom en väldigt trevlig, snabb och professionell kundservice.
OBS! Arrangerad bild
Pengarna har jag alltid fått inom ett dygn o deras kundservice finns tillgänglig ganska länge på kvällarna. Dessutom är de ganska billiga i jämförelse med andra konkurrenter...
OBS! Arrangerad bild
Adress
4finance AB
Hammarby Allé 47
120 30 Stockholm.
Telefon: 08-420 400 20
Org.nr: 556790-4189
Webbplats: vivus.se
Öppettider
Vardag: 08:00 - 21:00
Lördag: 10:00 - 18:00
Söndag: 10:00 - 18:00
You have voted!
Stäng
Vote for:
stars
Vote
You have not rated!